Home Despre noi Produse Formula de calcul Contact  
  Colectie vonLorch DESIGN
  Calorifere decorative
  Calorifere retro
  Calorifere standard
  Calorifere electrice
  Calorifere baie
  Convectori de montaj pardoseala
Cosul de cumparaturi
Nici un produs
  Vezi cosul
    Cauta produs:

«Inapoi
Oxford
Aspect vintage, calitate nouă

Procesul de proiectare și finisare, combinat cu potențialul tehnicilor de proiectare 3D, ne-au permis să creăm un produs remarcabil în ceea ce privește estetica, precizia turnării, claritatea ornamentelor și calitatea finisajelor.

Terma Oxford este versiunea noastră, ușor modificată a modelului clasic de calorifer - reproiectat de echipa noastră de proiectanți interni și fabricat sub supravegherea lor. Am refăcut această formă atemporală pentru a obține ornamente verzi și precizie de turnare fără compromisuri. În afară de măiestria superioară și atenția la detalii, oferim și o selecție largă de finisaje decorative aplicate manual, care evidențiază frumusețea și caracterul acestui calorifer din fontă. Fiecare calorifer Terma Oxford este unic prin însăși natura proceselor de turnare și finisare.

Pe lângă paleta de 200 de culori standard RAL, oferim o paletă vastă de culori speciale și o selecție de finisaje decorative. În special, recomandăm finisajele Burnish, care evidențiază frumusețea ornamentelor caloriferului.

Acest produs nu se gaseste pe stoc si indiferent de marime, culoare, sistem de alimentare, intra in categoria produselor personalizate/comenzi speciale si este un calorifer produs pe baza cerintelor dumneavoastra personalizate.

Din data de 15.06.2020 pretul/preturile se majoreaza cu +6\%

PRETUL ESTE PER ELEMENT

Modele si dimensiuni Lungime (mm) Inaltime
(mm)
Putere
(60°Δt)
Pret
(euro fara TVA)
 
Oxford H410 80 410 95 69 euro
Oxford H470 80 470 130 75 euro
Oxford H660 80 660 155 99 euro
Oxford H710 80 710 175 107 euro

  «Inapoi Finalizeaza comanda