Home Despre noi Produse Formula de calcul Contact  
  Colectie vonLorch DESIGN
  Calorifere decorative
  Calorifere retro
  Calorifere standard
  Calorifere electrice
  Calorifere baie
  Convectori de montaj pardoseala
Cosul de cumparaturi
Nici un produs
  Vezi cosul
    Cauta produs:

«Inapoi
INCALZIRE IN PARDOSEALA
Încălzirea în pardoseală a fost cunoscută încă în timpul Romei Antice. Această încălzire asigură o repartizare verticală ideală a temperaturii în încăpere. Temperatura mai ridicată la nivelul pardoselii şi mai redusă la nivelul capului oferă un confort termic optim. Încălzirea în pardoseală asigură căldură în acea zonă a încăperii unde se află oamenii. Este deci demnă de recomandat în camerele de la parter cu deschidere spre casa scărilor sau mezanin şi practic inevitabil în spaţiile înalte cum ar fi bisericile, sălile de sport şi halele de producţie.

Metoda încălzirii în pardoseală mai are un avantaj important şi anume emanarea uniformă a căldurii de către întreaga suprafaţă a pardoselii. Aceasta joacă un rol important în încăperile cu o suprafaţă mare - în camerele de zi şi holurile caselor ca şi în spaţiile expoziţionale, reprezentative, etc.

Concomitent, datorită temperaturii reduse a suprafeţei termice care este doar de 22-26°C se limitează circulaţia aerului şi în consecinţă scade semnificativ cantitatea de praf pusă în mişcare. Această calitate a încălzirii în pardoseală este deosebit de valoroasă în încăperile cu regim igienic sever. Această instalaţie oferă şi posibilitatea de încălzire a anumitor zone din exteriorul clădirii pentru a evita menţinerea zăpezii şi îngheţarea apei pe suprafeţele acestor zone.
Modele si dimensiuni Lungime (mm) Inaltime
(mm)
Putere
(60°Δt)
Pret
(euro fara TVA)
 
Incalzire in pardoseala n.e. n.e. n.e. 100 euro

Fisa tehnica: Download
  «Inapoi Finalizeaza comanda