Home Despre noi Produse Formula de calcul Contact  

  DESPRE VONLORCH DESIGN
 

 

Termeni si conditii generale

Introducere

Acest web site este intretinut si administrat de catre VON LORCH DESIGN S.R.L. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui web site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a web site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Copyright

Intregul continut al acestui web site -imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date- este proprietatea VON LORCH DESIGN S.R.L. si a furnizorilor sai si este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul VON LORCH DESIGN S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Platforma/web site-ul www.calorifere-decorative.com este gazduit de serverele unei terte societati comerciale. VON LORCH DESIGN S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe web site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale web site-ului, setari, actualizari. VON LORCH DESIGN S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor broswere pentru utilizarea www.calorifere-decorative.com.

Securitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, VON LORCH DESIGN S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizator.

Datele personale sunt colectate in vederea prelucrarii acestora in scop de comunicare/marketing/publicitate. Cu toate acestea, Utilizatorul web site-ului nu este obligat sa furnizeze datele cu caracter personal. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre VON LORCH DESIGN SRL si pot fi comunicate numai bancilor sau curierilor colaboratori, in masura in care aceste informatii le sunt necesare in relatia cu Utilizatorul.

Conform Legii nr 677/2001, Utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorulare dreptul de a se opune prelucrariidatelor personalecare il privescsi sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea

   CONTACT